Werkwijze

Mijn doel tijdens het fotograferen van jullie bruiloft? Een verhaal vertellen, een verhaal met emotie. En liefde! Een verhaal, een dag, waar jullie met veel plezier achteraf aan terug denken en waarbij de foto’s het bewijs zijn van deze geweldige dag. Hoe ik te werk ga, lees je hieronder.

Voor jullie grote dag

Spreekt mijn portfolio jullie aan en zouden jullie graag willen dat ik kom fotograferen op jullie grote dag? In een kennismakingsgesprek - dat bij mij thuis in Almere plaats vindt, in een huiselijke omgeving, met albums, foto's en meer materiaal bij de hand - zal ik samen met jullie naar jullie wensen kijken. Waar nodig denk ik ook graag mee over jullie planning, dagboek & eventuele locaties voor de fotoshoot.

Na afloop ontvang je een prijsopgave op maat en uiteraard hoop ik dat deze - samen met een goed gevoel - ervoor zorgen dat jullie voor mij als bruidsfotograaf kiezen. Is dat het geval dan zullen we in de tijd naar jullie bruiloft toe persoonlijk contact houden over de planning, ideeën van jullie kant en mogelijk advies.

Tijdens jullie grote dag

Ik heb maar één doel tijdens jullie bruiloft: jullie liefde op een onvergetelijke manier vastleggen, zodat jullie jubileum na jubileum met een grote glimlach terug zullen kijken naar deze foto's. Aan de hand van onze kennismaking & het daaropvolgende contact tot aan de bruiloft heb ik een goed inzicht gekregen in jullie wensen. En al deze wensen zal ik meenemen op de dag zelf.

Als bruidsfotograaf ben ik zo veel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Ik zigzag zo onopvallend mogelijk overal tussen door om elk moment vast te kunnen leggen. De bewonderende blik van de gasten als ze het bruidspaar voor het eerst zien. De tranen van gasten. De liefdevolle blikken van het bruidspaar zelf. Dit gaat allemaal spontaan en zo min mogelijk geposeerd, evenals de eventuele fotoshoot van jullie tweeën.

Na jullie grote dag

Als de bruiloft eenmaal achter de rug is, en jullie allicht genieten van jullie huwelijksreis, ga ik aan de slag met de foto's. Binnen een week zul je een aantal foto's als preview ontvangen in je mail, zodat jullie vast kunnen nagenieten.

Heb ik al het beeld nagelopen, geselecteerd en met veel liefde bewerkt dan krijg je deze foto's (bij een dag van 8 uur ca. 200-250) aangeleverd op gepersonaliseerde USB.

Om jullie tijd te besparen worden de foto's ook in een online gallery geplaatst, waar vrienden en familie doto's kunnen bekijken.

Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om achteraf (of zelfs vooraf) een trouwalbum te bestellen van jullie bruiloft.

Uiteraard zullen er nog vragen bij jullie op komen. Deze kunnen jullie allemaal aan me stellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Ja, we willen graag een kennismakingsgesprek inplannen

Bekijk ook de meest gestelde vragen >>
Bekijk ook de algemene voorwaarden >>