Trouwalbums: jullie mooiste foto’s goed bewaard

Hoewel jullie je trouwreportage digitaal aangeleverd krijgt, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke jullie waar en hoe vaak af laat drukken, kan ik me voorstellen dat je een meer tastbare herinnering wilt van jullie trouwdag. Speciaal hiervoor ontwerp ik naar wens een trouwalbum voor jullie.

trouwalbumsTrouwalbums: meer dan genoeg keuze!

Als je net getrouwd bent, wil je de foto’s het liefst aan iedereen laten zien. Digitaal is dan handig, maar in een gaaf album komen jouw foto’s nog mooier uit. Foto van jouw bruiloft biedt dit dan ook als optie, hoewel een trouwalbum niet standaard in de trouwpakketten is opgenomen.

Je kunt bij Foto van jouw bruiloft kiezen uit meer dan 30 verschillende coverstoffen, uit diverse formaten en zelf bepalen hoeveel pagina’s je wilt (minimaal 20 spreads, 40 pagina’s). Alle trouwalbums worden digitaal gedrukt op mat, glanzend of parelmoer Fuji-papier. Het papier is verdikt met een tussenblad, waardoor deze extra chique overkomt. De albums zijn voorzien van een lay flat binding, wat betekent dat hij altijd mooi open blijft liggen.

Wat kost een trouwalbum?

Omdat er heel veel opties zijn, hanteer ik geen vaste prijzen. Om je toch een indicatie te geven, trouwalbums zijn verkrijgbaar vanaf € 525,-. Graag kijk ik in een gesprek aan de hand van een demo-album naar jullie wensen. Ik kan dan een offerte op maat voor jullie maken.