Prijzen bruidsfotografie

Jullie trouwdag wordt de trouwdag zoals jullie hem willen. Jullie zijn vrij mij in te huren voor de uren die jullie willen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we kijken naar jullie wensen en specifieke mogelijkheden op maat. Toch wil ik jullie op deze pagina alvast een idee geven van de prijzen van mijn bruidsfotografie.

De prijzen van mijn bruidsfotografie starten vanaf € 899,-, incl. vier uur aanwezigheid. Maar ongeacht hoeveel uren jullie afnemen, als jullie je bruidsfotografie boeken bij Foto van jouw bruiloft dan is dat altijd inclusief:

  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Waar gewenst advies m.b.t. de planning of fotoshoot locatie
  • Een sneak preview binnen een week na de bruiloft
  • Digitaal aangeleverde hoge resolutie beelden
  • Extra: online gallery gedurende 2 maanden met de volledige reportage van jullie bruiloft, om te delen met vrienden en familie
* Reiskosten worden berekend vanaf 40 km vanaf postcode 1335. Kosten zijn € 0,35 per km. Bij afname v.a. 12 uur vervallen de reiskosten.

Hieronder vind je drie voorbeeldpakketten om je op weg te helpen bij het maken van je keuze. Uiteraard kan er altijd van deze pakketten afgeweken worden aan de hand van jullie persoonlijke wensen.