Portfolio bruid & bruidegom

Spontaan & fris, zo omschrijf ik het liefst mijn trouwfotografie. Mijn foto’s zeggen echter nog veel meer. Ze vertellen een verhaal. Ze stralen emotie uit… En liefde!

Tijdens een trouwdag maak ik graag de tijd om even alleen met jullie op pad te gaan. Weg van de drukte van de gasten en samen naar een plek waar jullie je thuis voelen. Hier zal ik foto’s van jullie samen maken. Want zeg nu zelf, als je er als bruid toch één dag zo mooi uitziet, dan wil je dat toch vastgelegd hebben? En daar wil je je kersverse man toch naast hebben?

Uiteraard maak ik ook gedurende de dag foto’s van jullie, op diverse momenten. En heb je een of meerdere bruidskindjes, dan worden deze er natuurlijk ook bij betrokken.

Meer zien? Bekijk hier foto's van
Alles Ceremonie Details Eet, drink & feest Voorbereidingen