Bruidsfotografie Rotterdam

Op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Rotterdam e.o.? Bij Fotovanjouwbruiloft.nl zijn jullie aan het goede adres voor mooie foto’s van jullie trouwdag. Spontaan & fris, zo omschrijf ik het liefst mijn trouwfotografie. Mijn foto’s zeggen echter nog veel meer. Ze vertellen een verhaal. Ze stralen emotie uit… En liefde!

Bruidsfotografie Rotterdam: wat kan ik voor jullie betekenen?

Als trouwfotograaf ben ik werkzaam door het hele land, maar met als thuisbasis de Randstad ben ik veel klanten van dienst in deze omgeving. Ook in Rotterdam dus!

Wat ik voor jullie kan betekenen, hangt af van jullie wensen. Hiervoor plan ik graag een kennismakingsgesprek ik. Om jullie wensen én jullie dag door te nemen. Maar ook om elkaar te leren kennen en te kijken of er een klik is. Want als er iets belangrijk is op dé dag, is dat we het goed met elkaar kunnen vinden.

Bruidsfotografie Rotterdam: wat zijn de kosten?

Bruidsfotografie is bij Foto van jouw bruiloft mogelijk v.a. € 899,-. Het aantal uren is aan jullie, maar hoeveel uren jullie ook kiezen, het is altijd inclusief:

  • Kennismakingsgesprek & evt. advies bij planning
  • Minimaal 10 previews binnen een week na de bruiloft
  • Een USB met hoge resolutie beelden
  • Een online gallery om de foto's met vrienden te delen

Meer weten over de prijzen >>

Waar kunnen we de trouwshoot doen?

Het meest simpele antwoord is: waar jullie willen! Misschien hebben jullie wel een plek in (of net buiten) Rotterdam waar jullie elkaar hebben leren kennen. Of hebben jullie bijzondere herinneringen aan één plek. Dan gaan we uiteraard naar die plek. Heb je geen specifieke plek in gedachte, dan hoor ik graag wat jullie zoeken en gebruik ik mijn kennis en ervaring om daar de juiste plek - samen met jullie - bij te zoeken.

Mogelijkheid voor trouwalbums

Foto van jouw bruiloft werkt standaard met digitale levering van jullie trouwfoto's op USB. Uiteraard is de reportage niet compleet zonder een geweldig trouwalbum, op maat gemaakt. Deze kan je dan ook eventueel bij bestellen. Foto van jouw bruiloft levert hoogwaardige trouwalbums v.a. € 525,-.

Meer informatie over trouwalbums >>

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak via info@fotovanjouwbruiloft.nl.


 
 
Bruidsfotografie RotterdamFoto van jouw bruiloft is onderdeel van Laura Vlaanderen Fotografie, gevestigd in Almere. Je kunt bij Foto van jouw bruiloft niet alleen terecht voor bruidsfotografie Rotterdam, maar ook voor bruidsreportages in o.a. Den Haag, Leiden, Amsterdam, 't Gooi, Almere, Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland & Friesland.