JEFFREY & LOES ~ bruidsfotografie Almere

bruidsfotografie Almere

Zo’n 2,5 week geleden, om precies te zijn op 20 mei, reed ik met een dikke glimlach naar huis na afloop van de bruiloft van Jeffrey & Loes. Wat een bijzonder bruidspaar, wat een mooie families, wat een toffe trouwshoot, wat een lekker toetje (wie kan er ‘nee’ zeggen tegen Oreo-cheesecake?) en wat een mooie tot tranen roerende speech van de broer van de bruidegom… Een bruiloft met een gouden randje!

De dag na hun bruiloft hadden Jeffrey & Loes nog een lunch met de daggasten. Hoe leuk zou het dan zijn als ze de eerste foto’s al konden laten zien? Fanatiek leverde ik de eerste foto’s aan. Daarna vlogen Jeffrey & Loes naar Ibiza voor hun huwelijksreis en ik zat voor werk in het buitenland. De reportage is daardoor nog niet helemaal af, maar ik wil jullie niet de preview van de fotoshoot onthouden.

We hebben trouwens enorm geboft die dag; ‘s ochtends bleef het maar miezeren en dat is balen, want in Almere heb je echt geen leuke binnenlocaties voor handen. Alle opties halen het niet bij de vele mooie buitenlocaties. “Ach”, zei ik nog heel cliché tegen Loes tijdens het aankleedmoment, “Jullie stralen in elk geval”. Dat deden ze ook. En dat werkte kennelijk aanstekelijk, want op het moment dat ze elkaar voor het eerst zouden zien, was de regen weg en brak er een klein zonnetje door. Precies genoeg voor deze mooie zachte foto’s.

De foto’s werden overigens genomen op een locatie waar ik voor gezinsshoots (zie Perfect Portret) regelmatig kom, een speeleiland in Almere-Buiten. Niet eerder fotografeerde ik een bruidspaar, maar wat was het leuk om te doen. En wat waren ze makkelijk als modellen! Extra leuk was de MG die Jeffrey last minute als verrassing had geregeld als trouwvervoer. Deed het op de foto’s ook nog eens goed!

Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes
Bruidsfotografie Almere, Jeffrey & loes

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.