MIJN FAVORIETE BRUIDSFOTO’S VAN 2015 – achter de schermen

Favoriete bruidsfoto's 2015

Een druk seizoen is achter de rug; veel gezinnen en kinderen op de foto (zie Perfect Portret), maar ook toffe bruidsreportages. Mijn computer staat vol met ladingen mooie foto’s. Met emoties, met grappige momenten, met mooie details. En ik heb geprobeerd een selectie te maken. Weet je hoe moeilijk dat is?

Mijn favoriete foto’s van bruid en/of bruidegom

Jemig, dit was misschien nog wel het moeilijkste om te kiezen! Ga ik voor de relaxte fotoshoot van Ruud & Milena die volledig in elkaar opgingen en waar ik bijna overbodig was, of toch de haast sprookjesachtige setting van Erik & Nathalie? Om maar even twee voorbeelden te noemen… Na ja, weet je wat; ik plaats gewoon wat meer favorieten.

Favoriete bruidsfoto's 2015: fotoshoot

Mijn favoriete ceremoniefoto

Over deze foto hoefde ik niet lang na te denken; de ceremonie van Fabienne & Alexander. Ze trouwden op 12 juni en ik denk dat dit wel eens de warmste dag van het jaar geweest kan zijn. De ceremonie volop in de zon (bij Puur, een geweldige locatie) en rond de 30 graden. Extra waterflesjes waren ingeslagen.

Mijn favoriete foto van de hele reeks was deze van Fabienne met haar vader. Toegegeven; ik ben een echt vaderskindje, dus dit soort foto’s raken me altijd wat meer. Maar ook de kleuren, de setting en niet te vergeten de stralende Fabienne maken het tot een totaalplaatje.

Favorieten bruidsfoto's 2015: ceremonie

Mijn favoriete foto’s van de voorbereidingen

Stel mij de vraag of ik liever het feest of de voorbereidingen wil fotograferen en ik zeg direct: “Voorbereidingen”. Bruiden worden omgetoverd van the girl nextdoor naar haast een sprookjesfiguur. Ik vind dat geweldig om vast te leggen. Vaak worden de bruiden vergezeld door familie of vriendinnen, wat het ook nog tot een intiem moment maakt. I love it! Hieronder vind je een kleine selectie.
Favoriete bruidsfoto's 2015: voorbereidingen

Mijn favoriete details

Hoe meer details hoe beter! En dan heb ik het niet alleen over de taart (stiekem mijn favoriete moment van het dag, mjammie!), maar ook over leuke aankleding van de locatie, de ringen en bijvoorbeeld het bruidsboeket. Kijk je mee naar mijn favorieten van afgelopen jaar?

Favoriete bruidsofoto's 2015: details

Mijn favoriete bruidsmeisje

Tussen de bruiloften door fotograaf ik met name kinderen. Ik ben er dol op; ze zijn zo echt én zich bovenal nog niet bewust van de camera. Geef mij dan ook maar een dozijn bruidsmeisjes en -jonkers op een trouwerij. Mijn favoriet van dit jaar was zonder twijfel Emma.

Ik moet er wel bij vertellen dat ik een ‘voorgeschiedenis’ met Emma heb. Emma’s ouders trouwden – voordat zij er was – in 2011 in Limburg. Ik legde hun huwelijk vast. En niet veel later de pasgeboren Emma. Nu ging de broer van Emma’s moeder trouwen, Emma mocht bruidsmeisje zijn. Ik hield mijn hart vast, want toen ik Emma een paar weken daarvoor zag voor een familiefotoshoot met opa en oma wilde ze niets van mij of de camera weten. Een goede generale repetitie zullen we maar zeggen; op de bruiloft stal ze – na de bruid natuurlijk! – de show.

Favoriete bruidsfoto's: Emma

En verder…

En dan nog wat algemene favorieten, ad random. Foto’s die het ook tot mijn portfolio schopten omdat ik ze om wat voor reden dan ook mooi vond.

favoriete bruidsfoto's 2015

En nu op naar een geslaagd 2016, waarvoor al wat toffe trouwdagen op de planning staan! Ga jij in 2016 trouwen en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail mij gerust voor de mogelijkheden en/of om een afspraak te maken.

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.