RUUD & MILENA – bruidsfotografie Delft

Bruidsfotografie Delft

Ik ben dol op bruiloften die afwijken van het traditionele én ik ben dol op kleine bruiloften, met een klein, intiem gezelschap. De bruiloft van Ruud & Milena, in Delft, paste helemaal in het plaatje. Op 26 juni gaven zij elkaar het ja-woord. Kijk je mee?

De dag startte begin van de middag in de woning van Ruud & Milena in Delft. Geen first look, want Ruud had de jurk allang en breed gezien. Milena wilde namelijk zeker weten dat het de juiste keuze was. Dus terwijl ik foto’s maakte terwijl Milena de laatste finishing touch deed, kijk Ruud stralend naar zijn bijna-vrouw.

Eenmaal netjes in de make-up trok ik er met het bruidspaar op uit naar het naastgelegen park. Het was geen moeilijk opgave om dit stralende koppel op een mooie, liefdevolle manier in beeld te krijgen. Ze gingen meer in elkaar op dan dat ze doorhadden dat ik er ook nog was. Zo wil je het als fotograaf altijd! Na het park doken we nog wat kleine straatjes in hun wijk in om vervolgens alle gasten aan hun huis te verwelkomen.

Met het bont gekleurde gezelschap gingen we te voet door Delft naar het stadhuis waar het ja-woord plaats zou vinden. En tijdens deze ceremonie hield Milena het niet droog. Niet erg, ik ben dol op foto’s met emotie. Na afloop liepen we dezelfde weg terug, en doken we nog even snel een binnentuin in voor wat extra foto’s, terwijl het gezelschap geduldig op ons wachtte.

Thuis stonden de hapjes klaar, de catering was bezig met het avondeten; Ruud & Milena hadden namelijk geen locatie geregeld, maar vierden het in hun eigen huis. Waar Milena zorg had gedragen voor een mooie inrichting en 101 details. Na het overhandigen van cadeaus en natuurlijk een toost, was het tijd om aan tafel te gaan. Ik fotografeerde het eten, het gezelschap, het plezier en liet ze toen met zijn allen achter voor nog een lange avond. Het was een mooie dag!

Laura heeft ons op deze grote dag heel gelukkig gemaakt. Ze was tijdens onze bruiloft meer dan een fotograaf: ze maakte niet alleen de foto’s, maar ook de dag heel mooi en ontspannen. Wat we nu in de kast hebben liggen is niet alleen een album met foto’s, maar een album met de momenten en emoties van die dag. – Ruud & Milena

Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Trouwfotografie Delft
Trouwfotografie Delft
Trouwfotografie Delft
Trouwfotografie Delft
Trouwfotografie Delft
Trouwfotografie Delft
Trouwfotografie Delft
Trouwfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft
Bruidsfotografie Delft

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.