FABIENNE & ALEXANDER – bruidsfotografie Diemen

Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur

Hoezeer ik mij elke keer voorneem om jullie niet te overspoelen met enorm foto’s per bruiloft, blijkt het soms een zware opdracht om te selecteren. En dat geldt ook zeker voor deze reportage van Alexander & Fabienne die half juni trouwden bij Paviljoen Puur in Diemen.

De ingrediënten van deze trouwdag: vrolijke mensen, kleurrijke kleding, een flink zomerse dag met enkel zonneschijn, een geweldige locatie én een tof bruidspaar. Wat wil je als bruidsfotograaf nog meer?

De dag begon bij de ouders van de bruid in Diemen. Terwijl ik arriveerde was het voor Fabienne tijd om in haar jurk te stappen. En jurken leveren altijd nog een flinke uitdaging op, want dat knopen leek in de bruidszaak zo eenvoudig. Maar hoe werkt dat ook alweer? Gelukkig boden foto’s en uitkomst, maar de zenuwen liepen wel wat hoger op toen bleek dat de bruidegom al was gearriveerd…

Terwijl de familie zich op het balkon verzamelde was het tijd om een zenuwachtige Alexander uit zijn lijden te verlossen: hij mocht eindelijk Fabienne zien, en ze had niets losgelaten over haar jurk. Een totale verrassing & een big smile. Niet alleen bij de bruidegom overigens maar ook bij de rest van de gasten.

Vanaf het huis van de ouders van de bruid ging het hele gezelschap naar Paviljoen Puur. Terwijl de eerste drankjes – en dat was nodig met dat weer – werden genuttigd, was het wachten op het bruidspaar. Zij kwamen aan in een toffe cabrio. Met 29 graden op de thermometer geen straf. Gezien het weer vond de ceremonie ook buiten plaats. En stiekem had ik wel wat medelijden met de BABS (dat enorme gewaad), de bruid & bruidegom en de oom van de bruidegom, die het onofficiële gedeelte van de ceremonie op zich naam. Na het ja-woord volgde de kus, persoonlijke toespraken voor alle getuigen volgde (inclusief traantjes) een mooie ringenceremonie. Waardoor er nog een keer gekust mocht worden. Geen straf voor een bruidsfotograaf!

De volle zon brandde aardig en denk dat iedereen blij was dat we ons daarna na een ander deel van de locatie verplaatsten: schaduw! Daar was het tijd voor speeches en uiteraard de bruidstaart met bubbels. Terwijl het bruidspaar door iedereen gefeliciteerd werd en tijd maakte voor de gasten, bewoog ik mij tussen het vrolijke gezelschap voor de nodige spontane plaatjes. Om vervolgens met het bruidspaar op pad te gaan voor de trouwshoot. Een flinke uitdaging met zoveel zon. Maar we vonden een prachtige boom met schaduw, een steiger en uiteindelijk kwam er een wolkje door en konden we ook bij de oude bunkers verder gaan.

Inmiddels was het etenstijd, een gezellige barbecue, geheel passend bij de informele sfeer van de dag. En een kleine fotosessie waarbij zowel de bruid als de bruidegom de lucht in gingen en natuurlijk ook het boeket. Terwijl iedereen daarna aan het borrelen was, ging ik naar huis. Om de eerste previews voor dit bruidspaar te selecteren. Zodat ze nog voor hun huwelijksreis konden terugkijken.

Onze foto’s zijn echt super mooi geworden! Laura, je bent echt een top fotograaf! Er zitten foto’s tussen waarvan wij niet eens wisten dat je ons op dat moment aan het fotograferen was. Bijna alle gasten vroegen ons na de bruiloft: “Waar heb je de fotograaf vandaan? Wat een geweldig leuke vrouw is dat!” Wij hebben onwijs genoten van onze dag en zijn erg blij met het eindresultaat van de foto’s! – Fabienne & Alexander

Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Paviljoen Puur, Diemen
Bruidsfotografie Paviljoen Puur, Diemen
Bruidsfotografie Paviljoen Puur, Diemen
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Bruidsfotografie Diemen, Paviljoen Puur
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen
Trouwfotografie Diemen

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.