WEDDINGPLANNER GEZOCHT? – tips

Weddingplanner Annemarie van Bella Vita Weddings

Annemarie besloot onlangs dat het tijd was om het roer om te gooien. Dag medische wereld, welkom carrière als weddingplanner. Een dappere en grote stap, maar wel één die 100% bij Annemarie past. Zo is organiseren altijd een van haar sterkste punten geweest.

Terwijl we het onlangs samen over haar nieuwe bedrijf hadden en brainstormden, bedacht ze dat hier natuurlijk ook mooie foto’s op moesten van haar, het gezicht van haar toekomstige bedrijf.

Op een warme zondag in augustus gingen we naar het strand, nadat we lang hadden gediscussieerd over wat wel en niet bij haar past. Annemarie is kritisch en weet goed wat ze wil. Een extra uitdaging voor mij om al haar wensen in één fotoshoot samen te krijgen. Maar ik denk dat we daar samen – ook echt samen, elke foto kritisch bekijken, kleine details aanpassen – heel goed in geslaagd zijn. En de schommelfoto’s: 100% wat Annemarie wil uitstralen met haar nieuwe bedrijf. Het was lastig om te kiezen uit deze mooie serie, waar we zoveel (schommel)plezier aan beleefden.

Annemarie, heel veel succes met je bedrijf. Het wordt ongetwijfeld een succes!

Ik had nooit eerder een shoot gedaan, maar had wel redelijk in m’n hoofd wat ik wilde. Laura voelde dit perfect aan en kwam zelf met een aantal goeie suggesties. Ook stelde ze me snel op m’n gemak, waardoor het poseren geen moment ongemakkelijk aanvoelde. Ik ben superblij met het resultaat en hoop in de toekomst nog vaak met haar samen te werken! – Annemarie

Benieuwd naar wat Annemarie voor jou kan betekenen? Ga naar Bellavita-weddings.nl >>

Weddingplanner Annemarie van Bella Vita Weddings
Weddingplanner Annemarie van Bella Vita Weddings
Weddingplanner Annemarie van Bella Vita Weddings
Weddingplanner Annemarie van Bella Vita Weddings
Weddingplanner Annemarie van Bella Vita Weddings
Weddingplanner Annemarie van Bella Vita Weddings
Weddingplanner Annemarie van Bella Vita Weddings
Weddingplanner Annemarie van Bella Vita Weddings

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.