OP NAAR EEN NIEUW TROUWSEIZOEN – nieuws

Nieuwe website

Hoewel ik met 300% geniet van elke bruiloft in het hoogseizoen, kan ik ook enorm genieten van het laagseizoen. Eindelijk de dingen doen die je niet in het hoogseizoen kan doen…

Het laagseizoen, het hoogseizoen: het is toch geen vakantie? Nee, maar Nederlanders hebben wel favoriete trouwmaanden. Hoewel een sneeuwlandschap geweldig is tijdens een bruiloft gokken we daar toch liever niet op. We willen graag mooi weer tijdens de grote dag, of in elk geval droog. De vrijdagen in mei zijn doorgaans meest populair en de eerste twee vrijdagen in september tegenwoordig ook. Dan is iedereen terug van vakantie en laten we wel wezen: de afgelopen jaren was het begin september nog heel goed weer.

Het hoogseizoen dus, waarin je als bruidsfotograaf niet alleen veel bruiloften fotografeert, maar ook nog eens aan de slag moet met de nabewerking en het liefst ook nog zo snel mogelijk een te gek album bij het bruidspaar aflevert. Een periode waarin veel dingen blijven liggen…

Zoals het maken van demo-albums, het updaten van je portfolio, maar ook: het onderhouden van je website. En heel eerlijk: ik vind het zalig om aan mijn website te knutselen. Als ik rust in mijn hoofd heb. Tijdens het laagseizoen bijvoorbeeld. Alleen dit jaar kwam daar wat tussen: de komst van een enorm schattige golden retriever puppy. Daar had ik best even mijn handen vol aan.

Maar het bleef kriebelen: die website moest op de schop. En zo is het mij op het randje van het nieuwe trouwseizoen nog gelukt een heel nieuwe website neer te zetten. Met vertrouwd logo (maar dan in een andere kleur), met vertrouwd én nieuw beeld, maar bovenal lekker fris.

En zo kan ik met een tevreden gevoel en een leeg hoofd beginnen aan een nieuw trouwseizoen. Met o.a. een ja-woord in kasteel Keukenhof, een bruiloft op eigen bodem (Almere, en dat gebeurt niet zo vaak) en een bruiloft met geweldig trouwvervoer voor alle gasten. Een ceremonie in een mooie trouwzaal in Haarlem. Een feest aan het strand.

Het is duidelijk: ik heb er zin in! En ik hoop dat jullie je, net als ik, al verheugen op de beelden die zullen volgen…

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.