STEFAN & PETRA – bruidsfotografie Veere

Bruidsfotografie Veere

De perenboomgaard van de bruid van de vader als plek voor de first look. Een kanten bruidsjurk. Met de boot aankomen bij alle gasten. Door het oude centrum van Veere met het hele gezelschap naar de ceremonie. Een mini-shoot op het strand. Genoeg ingrediënten voor een geslaagde bruidsreportage.

Veere, zaterdag 31 augustus 2013. De bruiloft van Petra & Stefan. Ik had hier enorm naar uitgekeken, alleen al vanwege bovenstaande elementen. Een walhalla voor een trouwfotograaf! Petra & Stefan waren eerder dit jaar op kennismakingsgesprek gekomen en zoals elk bruidspaar vroegen ook zij mij hoe lang we nodig hadden voor de fotoshoot. Meestal is mijn richtlijn 1,5 uur exclusief reistijd. Dan heb je rustig de tijd, mocht er ergens iets uitlopen is het niet direct een ramp en je kunt als bruidspaar even relaxen zonder heel veel mensen om je heen. De planning van Petra & Stefan bleek echter dusdanig dat we het uiteindelijk anders aanpakte: diverse fotomomenten op diverse plekken. Wat zorgde voor een afwisselende reportage. Kijk je mee?

Ik startte de ochtend bij de ouders van Petra thuis, met een perenboomgaard als achtertuin. Daar zou ook de first look – het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet – plaats vinden. Zelf ben ik dol op first looks: meer licht, meer ruimte, meer plek voor familie om mee te kijken. Stefan was zenuwachtig, maar op het moment dat hij zijn bruid zag, brak er een grote glimlach door. De mini-shoot die daarna in de boomgaard volgde was voor mij dan ook een eitje: een stralend bruidspaar van top tot teen.

Na een kort moment voor een broodje stapte ik, met het bruidspaar in de trouwauto voor me, in de auto op weg naar Veere. De haven was de volgende locatie, want daar zouden Petra & Stefan (een fanatiek zeiler) in een bootje stappen om naar hun gasten te varen. Het bootje was er nog niet, we waren aan de vroege kant en dus weer tijd voor de geplande mini-shoot. In een heel andere setting dan de boomgaard, maar oh zo leuk. Toen de boot eenmaal was gearriveerd, haastte ik mij naar d’Ouwe Werf waar vrienden en familie stonden te wachten. Zo kon ik het aanvarende bruidspaar ook mooi op de foto zetten.

Met veel enthousiasme werden ze ontvangen door vrienden en familie, en half Veere op de kade. Gevolgd door dezelfde vrienden & familie liepen we gezamenlijk naar het oude stadhuis van Veere. Een kleine zaal, live-muziek, veel geliefden, net zo veel tranen & gelach. Lieve speeches, tweemaal een ‘ja’ en een lange zoen. En daar moest natuurlijk op gedronken worden achteraf.

Stiekem smokkelde ik het bruidspaar nog even weg van de gasten, die allemaal aan hun drankje zaten. De zon ging langzaam onder en we hadden zo mooi licht dat we echt echt echt even naar het nabijgelegen strand (3 minuten lopen) moesten. Voor mini-shoot nummer 3. En dat bleek een geweldige afsluiting van een afwisselende reportage te zijn! En terwijl iedereen daarna genoot van een overheerlijke BBQ, kneep ik er tussenuit, een geweldig gezelschap achterlatend!

Wat een super gave foto’s, bijna onwerkelijk! We hebben ontzettend genoten, wat een fantastische dag. Heeeeel gaaf en bijzonder om zo in de boomgaard van mijn ouders (waar ik als kind in mijn overall speelde) te worden gefotografeerd. Nogmaals dank voor alle foto’s, maar ook voor jou persoonlijke bijdrage aan onze dag, we hebben van veel gasten gehoord dat je onopvallend aanwezig was, met veel oog voor detail en met op het juiste moment een zakdoek, dat waarderen we enorm. – Petra & Stefan

Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Bruidsfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere
Trouwfotografie Veere

Ook geïnteresseerd in trouwfotografie Veere e.o.? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Reacties

reactie(s)