EVELINE & BOB – bruidsfotografie Amsterdam

Bruidsfotografie Amsterdam

Op 12-12-12 trouwden hun buren (en ik was erbij!) en Eveline kon toen nog niet vermoeden dat zij 12 dagen later (op Kerst-avond) ten huwelijk gevraagd zou worden door haar Bob. Maar het gebeurde wel en zo kwam het dat zij mij begin dit jaar opbelde of ik 22 augustus nog vrij was. Graag! Zeker toen ik hoorde dat hun huwelijk plaats zou vinden bij Het Rijk van de Keizer. Deze trouwlocatie in Amsterdam staat gelijk aan ongedwongen feesten!

De dag begon in het ouderlijk huis van Eveline, waar ze klaar was om haar jurk aan te trekken toen ik arriveerde. Geholpen door haar zus en moeder trok ze de eerste en laatste jurk aan die ze paste. Meteen raak! En eerlijk is eerlijk: hij stond haar ook echt supergaaf. Voor kort, achter lang, een a-symmetrische strapless lijn. Dochtertje Jette moest wel even wennen toen haar moeder zo’n metamorfose onderging, maar was er snel uit: mama is mooi. En al snel bleek dat Bob, de aanstaande van Eveline, er net zo over dacht. Zenuwachtig stond hij bij de deur te wachten op Eveline, terwijl familie ook in afwachting was van de bruid. Zijn blik zei genoeg.

Samen met het aanstaande echtpaar en hun twee kinderen (want kleine Ids was er ook bij) ging ik alvast naar Het Rijk van de Keizer voor de fotoshoot. Eerst met de kleintjes, nu ze nog niet moe waren van alle indrukken en daarna met het bruidspaar. En Het Rijk van de Keizer is daar zo’n leuke locatie voor. Op een kleine oppervlakte heb je stoere houten schuttingen, een mooie arena & bloemenvelden. Voor we het wisten was de tijd dus voorbij en was het tijd om naar de gasten te gaan voor de ceremonie.

Het Rijk van de Keizer heeft een mooi pad, een soort natuurlijk rode loper, waar Bob eerst met Ids zijn entree maakte en daarna werd Eveline begeleidt door haar vader en dochtertje. Met de muziek Dochters op de achtergrond. Een verrassing voor Eveline, een idee van haar vader. Slik. En er zouden meer slik-momentjes komen (of ligt dat er aan dat ik een emotionele fotograaf ben?) tijdens de ceremonie. Met oma op de voorste rij, en een kruipende Ids op de voorgrond. Lekker ongedwongen!

Na deze mooie ceremonie – en natuurlijk zeiden ze ja – volgde een borrel op de buitenplaats. Met lekkernijen voor de kinderen, fruitspiesjes en aardbeien met chocolade voor de gasten. Met toasts en een spel voor alle gasten, welke voor veel hilariteit zorgden. De kinderen kregen een vroeg diner en mochten zelf hun pannenkoeken samenstellen aan de picknicktafel, alvorens de ouders ze lieten ophalen en zelf gingen dineren.

Het diner is bij Het Rijk van de Keizer altijd een lust voor het oog (en de mond!). Grote schalen met Italiaans eten worden op tafel gezet, waar de gasten gezamenlijk van eten. Onder uiteraard het genot van speeches van ouders, andere familie & vrienden. Uiteraard bleven ook bij dit huwelijk de foto’s uit de jeugd niet achterwege en schoot het bruidspaar regelmatig in de lach als er soms wat gênante herinneringen werden opgehaald. Tja, ook dat hoort er bij op je bruiloft!

Terwijl de gasten aan het dessert zaten, kneep ik hem er tussenuit. Na een lange, maar mooie trouwdag. Eveline & Bob, dank in jullie vertrouwen & op heel veel mooie jaren!

Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Bruidsfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob
Trouwfotografie Amsterdam - Eveline & Bob

Bekijk hier de mogelijkheden voor bruidsfotografie Amsterdam >>

Pin It

Reacties

reactie(s)