MARIT & CORJAN – bruidsfotografie Amsterdam

Bruidsfotografie Amsterdam

“Ik ben niet zo fotogeniek, hoor!”, vertelde Marit tijdens het kennismakingsgesprek. Ik zag alleen maar een onwijs mooie vrouw, en samen een tof stel. Ik was dan ook erg blij dat ik 31 mei daadwerkelijk naar Amsterdam mocht voor de bruidsfotografie van Marit & Corjan. En niet fotogeniek? Oordeel zelf maar!

De dag van Marit & Corjan begon op het KSNM-eiland in hun appartementencomplex. Terwijl Corjan zich heel rustig eens ging klaarmaken, was het in het huis van de buren al een enorme drukte. Marit’s haar werd vakkundig gedaan door een bevriende hairstylist, moeders keek goedkeurend toe en ook de beste vriendinnen van Marit waren van de partij. Ik legde vol plezier het tafereel vast.

Toen Marit zover was, stond Corjan ongeduldig op de galerij te wachten waar hij zijn toekomstige vrouw voor het eerst zou zijn. Terwijl familie & vrienden toekeken – allemaal net zo nieuwsgierig als ik naar de eerste reactie van Corjan – trotseerde Marit de strenge wind. Maar het was de uitdrukking van Corjan meer dan waard!

Tijd voor familie & vrienden om zich om te kleden en op tijd naar de trouwlocatie te gaan. Ik ging met Corjan & Marit (en chauffeur!) de binnenstad in voor de fotoreportage. Geen gemakkelijke klus op vrijdag rond lunchtijd, maar we hadden nog genoeg tijd om o.a. de Magere brug en de Jordaan aan te doen. Onderweg werd het stel al zo’n 68x gefeliciteerd. Tja, als je niet in de spotlights wilt staan, moet je dus echt niet met een trouwjurk over straat gaan.

En toen was het tijd om te trouwen! Een moment waar ik ook enorm naar uit had gekeken. De trouwerij, zowel burgerlijk als kerkelijk huwelijk, vond namelijk plaats in de Westerkerk. Juist, de plek waar ook koningin prinses Beatrix trouwde in 1966 met haar prins Claus. Wat een immens indrukwekkende kerk! Op verzoek van het bruidspaar legde ik het burgerlijk huwelijk vast en slechts een deel van het kerkelijk huwelijk, en van een gepaste afstand.

Nadat het huwelijk voltrokken was, gingen we met alle daggasten naar de grachten, waar een boot klaar lag. Per boot – wat een gezelligheid aan boord, onder het genot van drankjes, zoutjes, muziek, speeches & felicitaties – verplaatsen we ons naar het restaurant waar het avondprogramma plaats zou vinden in restaurant Kompaszaal.

Mijn programma hield hier – na wat sfeerfoto’s en groepsfoto’s – op, maar het bruidspaar zou nog lang blijven stralen van deze geweldige dag. En ik? Ik kreeg de onmogelijke taak om te kiezen uit al die mooie foto’s. Niet te doen, daarom een uitgebreide selectie.

Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsreportage Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsreportage Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsreportage Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsreportage Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsreportage Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Bruidsfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit
Trouwfotografie Amsterdam - Corjan & Marit

Meer weten over bruidsfotografie Amsterdam e.o. >>

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.