JOUW TROUWFOTO’S OP EEN UNIEKE DVD – nieuws

Trouwfoto's

Traditioneel gezien is mei de drukste trouwmaand van het jaar (samen met september dit jaar, maar dan ben ik aan het genieten van een welverdiende vakantie). Zo in de aanloop naar mei neem ik het dus even van de rust en maak ik bijvoorbeeld nieuwe demo-albums. Of ga ik op zoek naar nieuwe dvd-hoesjes, zoals afgelopen tijd.

Ik werk als fotograaf met digitaal aanleveren van foto’s. Boek jij bij mij een fotoshoot dan krijg je de geselecteerde foto’s (ca. 250 bij 8 uur fotografie) in hoge resolutie op dvd. Zo kun je zelf de afdrukken voor je (schoon)ouders, je getuigen en andere geliefden en aanwezigen regelen achteraf. Zonder nog bijkomende kosten. Uiteraard ben je altijd vrij ook een album te bestellen, maar dit is geen must.

Omdat ik vind dat de dvd an sich een cadeautje moet zijn – want het vervangt toch het bekende trouwalbum van vroeger – heb ik mij in het laagseizoen gericht op nieuwe, sjiekere en bovenal stoere dvd-hoesjes. Uiteindelijk heb ik ze speciaal op maat laten maken, zodat het echt naar wens was. Met ruimte voor meerdere dvd’s, een foto van jullie bruiloft in de binnenkant en uiteraard komt mijn vertrouwde hartje er in terug.

Kijk je snel mee naar het resultaat?

2013-04-20_011
2013-04-20_012
2013-04-20_013

Pin It

Reacties

reactie(s)