GERIENE & RICK – bruidsfotografie Almere

Bruidsfotografie Almere

Terwijl de sneeuwvlokken op deze koude zaterdag naar beneden dwarrelen, maak ik gebruik van het slechte weer. Vorige week vrijdag trouwden Rick & Geriene en hun bruidsreportage ligt nu op me te wachten. En ik kan het niet laten stiekem al een en ander te delen.

Hoewel ik uit Almere kom, heb ik als bruidsfotograaf nog weinig bruidsreportages gehad in Almere (Flevoland). Extra leuk vond ik het dan ook toen ik benaderd werd door Geriene & Rick om hun huwelijksdag – die volledig in Almere zou plaats vinden – vast te leggen. Ik had een kennismakingsgesprek met enkel Geriene, Rick zat op dat moment voor zijn werk op zee. Hij vertrouwde haar de keuze toe & Geriene koos voor mij. Een paar weken voor de bruiloft maakte ik dan ook nog kennis met Rick, en die bleek net zo spontaan als zijn aanstaande vrouw. Dat beloofde een gezellige dag te worden!

Vrijdag 1 februari 2013. De trouwdag van Rick & Geriene. En de dag dat de weergoden ons niet echt gunstig gezind waren. Het was dus even de vraag of we wel naar de Oostvaardersplassen konden voor de trouwshoot of dat we voor een alternatief moesten gaan. Maar voor het zover was, moest eerst Geriene haar make-up en haar (wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, bleek bij de kapper) gedaan worden, alvorens ze in haar jurk gehesen werd. Inmiddels toch wel een beetje nerveus, want zou de soms wel kritische Rick haar jurk en make-up wel mooi vinden?

Vanaf het moment dat Rick zijn aanstaande vrouw zag bleek dat haar angst ongegrond was: een big smile op Rick zijn gezicht! Duidelijk trots op zijn mooie bruid. Met wie hij direct in de oldtimer stapte die klaar stond. Op naar de Oostvaardersplassen, want het was nog een droog. En we hielden het welgeteld drie kwartier droog en dat was voldoende voor een uitgebreide fotoshoot tussen het riet. En in de snijdende wind, maar daar trok de bruid zich niets van aan. Dapper sloeg zij zich er doorheen! Terwijl we nog even wat plaatjes schoten met de trouwauto kwamen de eerste druppels. Wat een timing!

Na een lange lunch bij de ouders van de bruid stapten we met alle daggasten in een rij auto’s, op naar het stadhuis van Almere. Hier had ik nog nooit een huwelijk vastgelegd. En dat bleek een flinke uitdaging. Roze muren, rode stoelen waar het stel op zat, gele stoelen voor de gasten. Een kleurrijke uitdaging! Rick & Geriene toonden inmiddels toch wel enige nervositeit, het was tijd om ‘ja’ te zeggen. Resultaat: veel ontlading en een lange eerste kus als bruidspaar!

Daarna zou het feest nog tot 1.00 uur ‘s nachts doorgaan. Een etentje met alle daggasten bij Haddock, een kerkdienst in hun eigen kerk én vervolgens weer feesten in Haddock. Met die foto’s ga ik nu snel aan de gang, zodat Rick & Geriene ook deze snel kunnen zien. Maar nu maar vast genieten van het eerste deel!

Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene
Bruidsfotografie Almere - Rick & Geriene

Ook op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Almere e.o.? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.