EEN WINTER BRUILOFT – bruidsfotografie Hoofddorp

Bruidsfotografie Hoofddorp

Wat is er mooier dan een winter bruiloft op 12-12-12? Weinig! Althans… dat vonden Marc & Monica! Op deze koude, maar zonnige decemberdag verzorgde ik daarom hun bruidsfotografie. In Hoofddorp, bij restaurant Long Island.

Marc & Monica waren op de bruiloft van Esther & Edwin in aanraking gekomen met mijn fotografie en benaderen mij in oktober of ik nog vrij was. Vereerd was ik blij ja te kunnen zeggen en na een fijn voorgesprek was het op 12-12-12 dan zover!

Omdat december altijd een beetje twijfelachtig is qua weer hadden Marc & Monica besloten alleen een heeeel korte shoot te doen voor de ceremonie. En alleen als het droog was. Onderweg kreeg ik nog wat hagelbuien op het dak van mijn auto, maar in Hoofddorp was daar een stralende zon. Dus toen Marc & Monica, samen met hun twee schattige dochters, een uur voor de ceremonie arriveerde, maakten we een rondje langs de plas in de wel heel erg mooie limousine. Monica wisselde haar mooie witte pumps, voor warme Uggs, want het zou daar wel erg drassig zijn.

En niet alleen drassig: ook wel erg koud – ondanks de zon – voor de twee jongen meiden, dus de fotoshoot werd ingekort tot 20 minuten. Genoeg tijd om Monica’s jurk vast te leggen (Monica is van de details en had aan werkelijk alles gedacht, dit zul je ook zeker terug zien hieronder), een gezinsfoto en natuurlijk wat foto’s van het bijna gelukkige echtpaar. Om 15.00 uur stond het intieme gezelschap waarmee Marc & Monica hun dag wilden vieren voor de ingang te wachten, terwijl Marc zijn drie vrouwen uit de limo hielp. Eenmaal binnen was er tijd om op te warmen (en wat waren de meiden blij!) bij een kop warme chocolademelk, alvorens de ceremonie te starten.

Een intieme ceremonie – met mooie woorden van bruid en bruidegom, tranen van veel gasten en clowneske grapjes van de jongste dochter – volgde terwijl het buiten langzaam donker werd. Toen het ja-woord én de kus eenmaal daar waren (en de meiden met een hamer het huwelijk hadden verzegeld), waren de zakdoekjes op en kwamen de duiven tevoorschijn. Een verrassing voor het bruidspaar! De groepsfoto’s volgenden en toen was het tijd om te borrelen, te eten, te speechen & vooral heel veel te lachen.

En onder het gelach kneep ik er stiekem tussenuit om de eerste foto’s te bewerken, zodat Monica en Marc deze nog zouden zien voor hun huwelijksreis.

2-12-12 zijn wij getrouwd. Wat we zochten voor deze dag was pure fotografie… hoe vind je dat? We hebben het ge-Googled en kwamen op de site van Laura uit. Tijdens het bekijken van de portfolio zien we ineens een bekend boeket. We komen terecht bij foto’s van goede vrienden en de laatste bruiloft waar we zijn geweest! Puur toeval of puur geluk?! Laura heeft tot in de details een levend verslag gemaakt van deze bijzondere dag. Wat een prachtige en pure foto’s hebben wij ontvangen van onze dochters, familie, vrienden en dierbaren op deze dag. Onze dank is groot! – Monica & Marc

Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Bruidsfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12
Trouwfotografie Hoofddorp: winter-bruiloft op 12-12-12

Bekijk de mogelijkheden voor bruidsfotografie Hoofddorp >>

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.