EEN JAAR VOL LIEFDE – bruidsfotografie 2012

Jaar vol liefde

Nadat mijn passie voor portretten geboren was, werd ik gevraagd of ik de bruiloft van de zus van een goede vriendin wilde fotograferen. Doodeng! Maar ik deed het, en ik werd verliefd. Verliefd op het feit dat je zo’n bijzondere dag voor mensen vast mag leggen. Inmiddels zijn we een paar jaar verder & is trouwfotografie een onderdeel van mijn leven geworden.

Dit jaar mocht ik wederom unieke bruiloften vast leggen. De bruiloft van een mede-fotograaf. De bruiloft van mijn inmiddels dierbare vriendinnetje Laura. Een bruiloft aan de Zeeuwse kust, maar ook bij de unieke trouwlocatie Het Rijk van de Keizer in Amsterdam. De roze bruiloft in Almere & Soest. Wat was het een leuk jaar!

Voor nu een slideshow waarin ‘mijn’ bruidsparen de revue passeren: Peter & Mitzy, Esther & Edwin, Dominique & Martin, Daniëlle & Micha, Nienke & Gerhard, Laura & Patrick, Leon & Leonoor & Richard & Mirjam. Met een – sorry, iets te uitgebreide – selectie van een geweldig trouwseizoen.

Een trouwseizoen dat er overigens nog niet helemaal op zit: 12-12-12 mag ik een geweldige winterbruiloft fotograferen. Met mijn nieuwe camera, want die heb ik mezelf cadeau gedaan na het vele harde werken van afgelopen seizoen. Op naar nog meer mooie trouwfoto’s in 2013!

Pin It

Reacties

reactie(s)