MICHA & DANIELLE – bruidsfotografie Arnhem & Westervoort

Bruidsfotografie Arnhem

Je hebt van die locaties waar je graag eens heen wilt voor bruidsreportage. Arnhem sprong ervoor mij uit, en dan wel specifiek het Openlucht Museum. Micha & Daniëlle maakten deze wens waar door mij als fotograaf te kiezen én daar hun trouwshoot te doen.

Daniëlle ken ik al een jaar of tien en toen Micha vorig jaar door zijn knieën ging, klopte ze meteen bij mij aan. Micha kende mij echter nog niet, dus eerder dit jaar kwamen ze op een zonnige dag (ze bestaan echt!) langs voor een kennismaking en loveshoot. De dag werd doorgenomen en niet lang daarna was het 29 juni. Hun grote dag! ‘s Morgens arriveerde ik in Westervoort, waar Daniëlle zich in hun eigen huis aan het gereed maken was. Haar haar was netjes opgestoken en het bruidsmeisje (wat een schatje!) was aan de beurt, terwijl Daniëlle door vriendin Carina in haar jurk werd gehezen. En vast werd geknoopt, en dat is best een zwaar klusje bleek. Micha was op dat moment (in een geweldige Bentley S1 uit 1957) vanuit zijn ouderlijk huis onderweg naar Daniëlle.

Sierlijk de trap af komen zat er – met hun smalle trap – voor Daniëlle niet in, en dus deed bruidsmeisje Dena de deur open voor oom Micha en ging hem voor naar de woonkamer, waar hij Daniëlle van top tot teen bewonderde. Terwijl de rest van de aanwezigen naar huis ging om zich om te kleden, of naar de kapper om hun haar te laten doen, doken wij samen met het bruidsmeisje naar park Steenderens (tegenover hun huis) in. Dena zou later namelijk niet mee gaan naar het Openlucht Museum, maar hoorde natuurlijk wel een plekje te krijgen in de trouwreportage. Onder de lianen, en bij de grote grasvelden maakten we een korte serie, waarbij Dena (slechts 4 jaar oud) zich als een waar modelletje ontpopte.

Nadat we afscheid van Dena hadden genomen gingen we met Bentley (en toffe chauffeur & een lading ballonnen) onderweg naar het Openlucht Museum. Wat een genot om hier te fotograferen tussen de groene huisjes, molens, Amsterdamse straatjes en uiteraard het Van Gent & Loos-deel. Ondertussen had ik aan de chauffeur ook nog een ware assistent, want terwijl het zachtjes begon te regenen, hield hij een paraplu boven me.

En toen was het tijd voor het ja-woord. Op naar het Duivelshuis in Arnhem, waar de huwelijksvoltrekking zou plaatsvinden. Een mooie oude zaal, met hoge ramen én uiteraard een stralend bruidspaar en vrienden die zich op hun mooist hadden aangekleed. Terwijl de BABS (bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand) vertelde hoe Daniëlle & Micha elkaar hadden ontmoet en wat belangrijk was in hun relatie, legde ik hun emotie vast én die van die gasten. Waarop het ja-woord én de zoen volgde. En Daniëlle zich voortaan mevrouw van Dijk mag noemen. Buiten werden ze ontvangen door vrienden en heel veel bellenblaas, waarbij bruidsmeisje Dena natuurlijk de mooiste bellen blies!

Het feest ging daarna nog door in een feestzaal in Westervoort, met de vaste dagclub, een groot buffet en een ijstaart. Afgesloten door een knalfeest, maar toen was ik stiekem thuis al de eerste previews naar het bruidspaar aan het mailen. Inmiddels is de hele serie afgerond en hieronder vind je een impressie van dé dag van Micha & Daniëlle.

Laura is een erg spontane en sociale fotografe. Haar aanwezigheid op onze grote dag is daarom op geen enkel moment storend geweest. Het was eigenlijk wel gezellig. De foto´s van de eerste preview zijn spontaan, sfeervol en zien er geweldig uit. We hebben al veel positieve reacties gehad op deze eerste foto´s en zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. – Micha & Daniëlle

Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort
Bruidsfotografie Arnhem & Westervoort

Ook interesse in bruidsfotografie Arnhem e.o.?

Bij Foto van jouw bruiloft kun je o.a. terecht voor bruidsfotografie Arnhem of omgeving. Maak vrijblijvend een afspraak met mij om kennis te maken, alles te horen over de mogelijkheden en evt. een offerte op maat te maken. Voor een afspraak kun je het beste mailen naar info@fotovanjouwbruiloft.nl. Je kunt ook bellen naar 06-48 270 300 (avonduren).

Pin It

Reacties

reactie(s)

1 Comment

  1. door Ans op 22 juli 2012  10:54 Beantwoorden

    Super mooie foto's !!!!!!!!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.