GELUK IS TE MOOI OM NIET TE DELEN – bruidsfotografie Amsterdam

Bruidsfotografie Amsterdam

Trouwen zat nooit in de planning. Totdat Edwin aangestoken werd door de bruiloft van zijn zus en na ruim 10 jaar op het strand in Mexico op de knieën ging voor zijn Esther. Met hun kinderen Sofie (6) en Daan (4) erbij. En deze twee vrolijke kinderen zouden ook een grote rol spelen op hun grote dag. De dag die als thema ‘Geluk is te mooi om niet te delen’ had. En ik had het geluk dat ik hun bruidsfotografie in Amsterdam die dag mocht verzorgen!

Vrijdag 20 april was de dag waarop zij het geluk met familie, vrienden & heel veel kinderen vierde bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam. Er was een buitentrouwerij gepland, maar helaas doet april echt wat hij wil. Onderweg naar de trouwlocatie werd ik getrakteerd op een flinke hagelbui. Helaas, een binnentrouwerij. Maar wel in een heel, mooie lichte (vrolijke!) zaal. Nog voor het bruidspaar arriveerde kwamen alle gasten binnen gelopen en vulde de lege zaal zich langzaam met vrolijke mensen. Veelal gekleed in fuchsia en turkooizen, want dat waren dé kleuren van het feest. En om 15.00 uur kwam daar dan het bruidspaar met hun twee bruidskinderen.

Sofie & Daan waren echter niet alleen de bruidskinderen. Ze gingen die dag ook zelf trouwen en hun beste vriendje en vriendinnetje waren hun eigen getuigen. En zo stond de ceremonie niet alleen in het teken van Edwin & Esther, maar deelden zij de bank samen met hun kinderen. Het zorgde voor een relaxte ceremonie, met veel gelach. Want kinderen stellen vragen en als je veter los zit, dan moet deze natuurlijk meteen gestrikt worden. En het ringen uitwisselen duurde wat langer, want ook Sofie kreeg een ring. En Daan een stoer horloge.

Maar na de ceremonie – waar Esther flink wat traantjes wegpinkte – was het feest nog lang niet over. Het pasgetrouwde stel werd uitbundig gefeliciteerd, terwijl de kinderen kleffe handjes kregen van de limonadefontein. Na een kort moment met de ouders en kinderen voor wat foto’s (Edwin & Esther wilden geen uitgebreide shoot, ze wilden vooral veel genieten met de gasten) ging het feest weer binnen verder met een etentje voor alle gasten. De kinderen (met eigen oppas en eigen speelzaal, ideaal!) mochten pannenkoeken versieren, de grote mensen zaten aan de wijn bij hun Italiaanse eten. Tussen de gangen door wilden Esther en Edwin graag foto’s van alle gasten met hun gezin en van de kinderen individueel. Als cadeautje voor hen die hen zo lief zijn. En gelukkig was de zon gaan schijnen en was het droog buiten.

Na deze uitgebreide fotosessies was het tijd voor een enorm zoet dessert en toch nog even die ene eerste dans die eigenlijk niet gepland was. De kinderen lagen languit op de bank bij een dvd en terwijl de laatste drankjes werden gedronken, kneep ik er tussenuit. Een heel gelukkig stel achterlatend.

Edwin & Esther, ik wens jullie – uiteraard samen met Sofie & Daan – al het geluk van de wereld!

Lieve Laura, bedankt voor de fantastische foto’s! We beleven de dag elke keer opnieuw en zijn steeds weer verrast door details die we zien op de foto’s. Je hebt heel goed ingespeeld op onze wensen. We wilden een ongedwongen en ontspannen dag en dat is het ook geworden. Je was op de achtergrond aanwezig maar wist de momenten perfect vast te leggen. – Esther & Edwin

Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Bruidsfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Trouwfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Trouwfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Trouwfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Trouwfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Trouwfotografie Amsterdam - Esther & Edwin
Trouwfotografie Amsterdam - Esther & Edwin

Meer weten over de mogelijkheden voor bruidsfotografie Amsterdam e.o. >>

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.