NIEUWE TROUWALBUMS – achter de schermen

Nieuwe trouwalbums

Tussen april en september ben ik het drukst met bruiloften, maar dat betekent niet dat ik de andere maanden rustig op de bank zit. Zo ging ik tijdens afgelopen ‘winterstopop zoek naar albums die aansloten bij mijn uitstraling. Het was even zoeken, maar uiteindelijk vond ik een nieuwe producent die alles biedt waar ik naar op zoek was.

Kwaliteit. Dik papier, mooie afdrukken en geweldig mooie covers. Een ruime keuze. Met meer dan 40 soorten omslagmateriaal- en kleuren en diverse variaties als je een foto voorop wilt. Mogelijkheid tot bewaarboxen, zodat je album altijd mooie blijft. Bovenal wilde ik het ook nog eens betaalbaar houden voor mijn klanten. En dat vond ik!

De koude winterweken zat ik achter mijn MacBook ontwerpen te maken in InDesign, voor mijn demo-album. En die kwam onlangs binnen. Is hij niet mooi?

Mocht je mij willen boeken voor je trouwdag, dan neem ik mijn demo-album en de vele stalen mee tijdens een kennismakingsgesprek zodat je zelf kunt zien hoe mooi het is om jouw grote dag terug te zien in een album.

Album trouwfotografie
Album trouwfotografie

Ter indicatie: bovenstaand album kost € 525,-, excl. bewaarbox en met 40 pagina’s vol met jullie foto’s. Het formaat is 30 x 30 cm.

Pin It

Reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.